2016. november 6., vasárnap

Chapter 2

Demi: És akkor énekeljünk miközben írunk! * dalra fakad *
Dzsu: * hallgatja * Nagy kínszenvedés árán meghoztuk az új rész, csak ez a lustaság menekül az írás elől * meghúzza Demi fülét *
Demi: NYEEE~~~ nem is igaaz!
Dzsu: Jó olvasást! :)



 - Ohayou!* - nyújtózott egyet Dzsudzsi kócos fejével - Demi, ébren vagy?
Erre a barna hajú lány csak egy hümmögéssel jelezte, hogy igen. Nem szólt semmit, csak párnája alól kihúzta a telefonját és megnézte az időt. Fél kilenc. Az évnyitó meg…
 - Te szent Isten! - kapta fel a fejét - Fél óra múlva kezdődik az évnyitó! Dzsu, fürdőbe. Most!
A másik lány nem mondott semmit, csak követte az alacsonyabbik lány utasításait.
 - Ébresztő emberek! - kiabálta Demi, miközben leugrott az ágyról és belerúgott az alul alvó Kageyamába - Te is, Szőke herceg! - csapkodta meg a másik ágy felső részén alvó Tsukishimát, mire őfelsége nyöszörögve elővette gyilkos pillantását. Demi mit sem reagálván lemászott és püfölni kezdte a fürdőszoba ajtaját.
 - Haladj! Még hárman vagyunk rajtad kívül! - kiabált.
Nem sokkal később kinyílt az ajtó és a vörös hajú lány egyenruhában és kifésült hajjal kiment felvenni a cipőjét.
 - Fiúk? Mehetek, vagy ti akartok menni? - mondta Demi kínos mosollyal az arcán és látszott rajta, hogy ő akar menni elsőnek.
A fiúk megadóan elnéztek és a lány egy nyájas vigyorral beperdült a fürdőbe. Ő egy öt perc múlva kijött és felkapta cipőjét. A két fiú gyorsan elkészült és együttvéve olyan négy percet lehettek bent. Felvették iskolatáskájukat és elindultak az iskolába. Mivel már kevés idejük volt, így futniuk kellett. A szemüveges csak kényelmesen futott míg Kageyama egy olyan “meglátjuk ki lesz a jobb” pillantást vetett az alacsony barna hajú lányra és minden erejét beleadva futni kezdett. Demi erre gyorsan reagált és nemsokára be is érte a fekete hajút. Dzsudzsi próbálta gyorsabb tempóra bírni a szőke fiút és húzta magával. Így éppen, hogy odacsöppentek az évnyitóra és megtalálták az osztályukat. Egy óra unalom után minden osztály - így Demiék osztálya is - elment a saját osztálytermébe. Az osztályfőnökük bemutatkozott és felolvasta a névsort, hogy megtudja mindenki ott van-e. Ezután körbevezették az új osztályt az iskolában. Amikor a folyosón voltak Dzsudzsi suttogást hallott a hátuk mögött. Oldalba bökte óvatosan Demit és a fejével hátraintett. A barna hajú egyből megértette, hogy hallott valamit, ezért halkan közeledni kezdett egy fordulóhoz. Amikor már csak pár lépésre voltak, suttogást hallottak. Két fiú beszélt.
 - Hé, Noya, itt hátul a lányok nagyon a te ínyedre valók - szólt egy mély hang.
 - Nekem az a barna tetszett… - hadart egy magasabb, rekedtes hang.
 - Az  vörös meg majdnem olyan magas mint Kageyama - hallatszódott ismét a mélyebb hang.
Demi egyre közelebb lépett és egyre tisztább volt neki, hogy két felsőbbéves fiú lánylesen van. Széles vigyorral behajolt a fordulóba és csak ennyit mondott:
 - Ugye tudjátok hogy nektek is van dolgotok? -  vigyorgott tovább, miközben a két fiú meghátrált.
Az egyik fiú kopasz volt míg a másiknak égbe meredő fekete hajában egy kis szőke festés volt.
 - Ööö… tudod mi csak… izé… - gondolkozott el a kopasz - Eltévedtünk!
 - Aha persze - topogott a lábával és keresztbe font karral a lány - El is higgyem mi?
Ezek hallatára már Dzsudzsi is ott volt.
 -  Mi folyik itt, fiatalok? - kérdezte a vörös hajú.
A fekete hajú meglepetten pislogott a száznyolcvan centiméter magas Dzsudzsira.
 - Titán! - nézett csillogó szemekkel rá, mialatt a másik Demit stírölte.
 - Noya nézd! Ő teljesen az ideálunk! - kiáltott, amire a fekete hajú felfigyelt és odament a barna hajú lányhoz.
 - 95/D! - kiáltott fel a fekete hajú, aki - kiderült, hogy - még Deminél is alacsonyabb és fejét az alacsony lány mellei közé bújtatta.
 - Dzsudzsi! - sikított Demi ami hallatán barátja egyből udaugrott.
 - Értem én hogy nagy melleket látsz életedben először de azért nyugi haver.- szólította meg a fekete hajú fiút a “titán” lány.
 - Nem gondolod, hogy ez a lány jöhetne a mi klubbunkba? Tiszta Kageyama magassága van - méregette a haj nélküli.
 - Honnan ismered Kagét? - nézett az alacsony lány a kopaszra.
 - Még szép, hogy ismerem, hiszen én vagyok a klub kapitánya! Tanaka Ryunosuke személyesen - húzta ki magát.
 - És engem is bevesztek? - kérdezte ártatlanul nézve a nőiesebb lány.
 - Téged? - kérdezte Tanaka, mire a lány bólintott és a két fiú röhögni kezdett.
 - M-mi az? - pirult el Demi és ránézett Dzsudzsira.
 - Gondolom a magasságodon röhögnek… pedig amelyiknek haja van, az nálad is kisebb… - sóhajtott a vörös hajú, mire fel is figyelt az említett és veszekedni kezdett erről a témáról a lánnyal, amit persze a tanárok is meghallottak és egy ott is termett megkezdve mondanivalóját.
 - Nishinoya Yuu, Tanaka Ryunosuke! Mit csinálnak itt maguk ezekkel a lányokkal?! Tudom, hogy minden évben lányokat lesegettek, de ők elsőévesek és így lemaradtak az osztályuktól! - szólta le a tanár a két fiút és a lányokhoz fordult - Nagyon sajnálom helyettük is. Nem történt semmi ugye? - kérdezte angolul őket, mire a két fiú értetlenül nézett.
 - Tanárnő... tudunk japánul - szólaltak meg egyszerre.
 - Oh, rendben - tért vissza anyanyelvére a tanár - Az iskola történetében ez az első alkalom, hogy külföldieket veszünk fel! Nagyon örül a tanárság nektek!
A két lány csak tarkóját vakarta és nevetgélt egy köszönjükféleség mellett. Egy lány jött az elsősök osztályából és szólt nekik, hogy menjenek, mert az osztályfőnök keresi őket. A két lány elment a harmadik érkezővel és a tanár a két harmadéves fiúval maradt. Kaptak még egy két leszólást és parancsba kapták, ha be akarnak lépni a röplabdacsapatba, akkor be kell venniük szó nélkül, még az alacsonyabbat is.
 - De hiszen, hogy tudna ő játszani? - kérdezte Ryunosuke, mire a felnőtt csak egy sejtelmes mosollyal válaszolt, majd sarkon fordult és elment.
A lányok beestek az osztályterembe és megkérdezték őket, hogy tudják-e már, hogy melyik klubhoz fognak cstlakozni. A válasz egyszerű volt:
 - A röplabda csapathoz - válaszoltak egyszerre, csillogó szemekkel.
 - A lány röplabda csapat feloszlott tavaly, így csak a fiúkkal lehettek együtt. Nem baj? - kérdezett vissza az osztályfőnök, mire a két lány eszeveszetten elkezdte a fejét rázni. Felírták a nevüket a röplabda klubhoz és elengedte az osztályt. A két lány megkereste a röplabda klub tornatermét és benyitott. Bent tíz fiú volt, köztük Tanaka, Nishinoya, Kageyama és Tsukishima, de egy lány sem, bár ez sem térítette vissza a két újoncot.
 - Yahoo! - ugrott be Demi, mire Dzsudzsi fejen vágta magát. Tanaka magában morgott valamit, de nem mondta ki hangosan és a többiek odasereglettek a lányokhoz és össze-vissza kérdezgettek amiből ők semmit nem értettek. Már Tanaka a háttérből készült volna ordítani egy jó hangosat de megelőzte az egyik lány.
 - Csöndet! - hallotta meg Tanaka és szétoszlott a tömeg. Az alacsony lány kifújta, majd kihúzta magát és széles vigyorra húzta száját. Rajta és Dzsudzsin kívül mindenki sokkban volt, hogy egy ilyen kis termetű lány, hogy képes ekkorát ordítani. Tanaka megköszörülte torkát és hozzáfogott mondanivalójához.
 - Szóval ők az új tagok. Nem tudom a neveteket, szóval kérlek mutatkozzatok be - szólt.
 - Sziasztok~! Demi vagyok. Elsőéves és egy osztályban vagyok a mellettem álló barátommal, akivel együtt jöttünk Japánba. Valakit érdekel más is? - kérdezte kedves mosollyal az arcán. Egy kis duruzsolás után Noya felnyújtotta a kezét és Demi szólásra intette.
 - Összebeszéltünk és ez az összes kérdés: Kor? Szülinap? Magasság? Súly? Honnan jöttél? Különleges adottság? És az én kérdésem: mellméret? - fejezte be perverz vigyorral Nishinoya.
 - Öhm...oké. Tizenöt éves vagyok, október tizenötödikén születtem, százhatvanöt centiméter magas, hatvanöt kilogramm és Magyarországról jöttem. Tudok ugrani, főzni és akaratom ellenére, 95/D - nevette el a végére magát és bökte oldalba a magas vörös lányt.
 - Izé… Szasztok, Dzsudzsi vagyok és azért jöttem mert ez a nyomi törpe iderángatott - motyogta a magasabb lány, mire barátnője felvonta a szemöldökét.
 - Rendben, köszönjük szépen. Valakinek valami kérdése még, vagy hozzáfűznivalója Demihez vagy Dzsudzsihoz? - kérdezte a csapatkapitány mire egy kéz lendült a magasban - Igen?
Egy Demitől kicsivel alacsonyabb fiú felállt és odament a barna hajú lányhoz.
 - Okasa?* - tolta arcát a lányéba.
 - Öhm… tessék? - értetlenkedett az alacsony lány.
 - A nevem Hinata. Te vagy Okasa - a fiú szintén elsőévesnek látszott, barna szemei és vörös haja volt.
 - Izé... nem vagyok az anyukád, de nem tudom megállni hogy ne öleljelek meg - szorongatta meg Hinatát Demi.
Tanaka felhívta a figyelmet arra, hogy kezdjék meg az edzést, de a többi fiú ismét a lányokhoz ment. Kageyama kirántotta Hinatát Demi kezeiből és maga elé dobta.
 - Hinata boke!*** - ordította le a fejét a vörös hajú, ártatlan szemű fiúnak.
 - Ismeritek egymást? - kérdezte Dzsudzsi.
 - Egy osztályban vagyunk - jelentették ki “lelkesen” egyszerre.
 - Értem… átélem az érzéseiteket - sóhajtotta a vörös hajú és hátranézett Demire, aki össze vissza ugrándozott mint egy idióta.
 - Rendben. Milyen pozícióban vagytok előnyösök? - kérdezte Tanaka.
A két lány bambán állt és csak nézett ki a fejéből. Az ajtó kicsapódott és két fiú lépett be.
 - Kell egy kis segítség? - kérdezte sármosan az egyik akinek mély férfias hangja volt.
Az egész csapat szeme felcsillant csak a lányok voltak értetlenek.
 - Kik az újoncok? - hallatszódott egy kedvesebb hang amire a barna hajú lány is felfigyelt.
 - SUGAA!! - rohant neki az említettnek Demi és fel is borultak.
 - Öhm...hello - paskolta meg a hátát Suga a lánynak aki közben hozzádörgölőzött.
 - Ismered ez a lányt, Sugawara? - kérdezte a másik fiú akivel érkezett. Magas rövid sötét haja volt és annál is sötétebb szeme. Suga csak bólintott mert másra nem volt képes.
 - Daichi, hogy kerültök ide? - kérdezték sokan a fiúk közül.
 - Szerencsénk volt és el tudtunk jönni. - húzta ki magát a kérdezett.
 - Inkább csak benyaltál a tanárnak és elengedett. - szólalt meg a háttérben a másik érkező aki éppen leporolta magát. Daichi kissé kiakadt, hogy megmondták az igazságot de a csapat inkább kuncogott egy jót. Sugának szürke haja és szürke szeme volt.
 - Ott tartottunk, hogy nem tudjuk miben állnánk meg a helyünket. - fogta komolyra a témát Dzsudzsi.
-Blokkolásra jó vagy, - mutatott Daichi a vörös hajú lányra - te meg ütőnek vagy ásznak, ha Hinata nem akar ász lenni - nézett Demire.
 - Lehetetlen! Ebből a törpe lányból ütő?! - idegeskedett Kageyama kiemelve a lány szót.
 - Nem kell irigykedned mert nekem vannak melleim neked meg nem. - dobta hátra rövid haját viccesen az alacsony lány - Ki a legmagasabb a csapatból?
Tsukki büszkén kilépett és kihúzta magát.
 - Pff…ez semmi...ha átugrom őt akkor hinni fogsz nekem? - kérdezte Demi.
 - Ugord inkább a hálót! Azt megnézem! - vágott vissza Kageyama amire a lány csak vállat rántott.
Dzsudzsi kissé meglepődött az egészen mert eddig még nem vállalt be ennyit de nem szólhatott a fiúknak nem akarta csődbe vinni barátnője álmát. Demi beállt és futásnak készítette magát. Látszott rajta kissé izgul de kockáztatni akar. Nekifutott a hálónak felugrott és magasugrás technikáját használva épphogy de átugrotta a hálót. Az érkezés viszont már nem volt olyan szép.Háttal nekicsapódott a padlónak. Dzsudzsi belecsapta a fejét a falba, mialatt a törpe lány feltápászkodott.
 - Most mutatsd meg nekik te mit tudsz! - bökte oldalba a vörös hajú lányt Demi.
 - De...hogyan tudom megmutatni, hogy tudok blokkolni? - nézett kérdőn Dzsudzsi.
A csapat összenézett és bólintott.
 - Próbáld meg blokkolni Hinata és Kageyama ütését - nézett ördögien a csapat a heterochromos**** lányra, amit a kihívott hezitálás nélkül el is fogadott.
Kageyama és Hinata beállt az egyik térfélre, míg a két lány a másikra. A fekete hajú fiú nyitott felső nyitással*****, amit az alacsony lány kisebb gondokkal de fogadott.
 - Dzsu! Adj fel! - kiabált a nyugodtan álldogáló magas lánynak a másik.
Nem kellett neki kétszer mondani, feladta a labdát amit Demi is leütött. Már azt hitték, hogy a földön érkezik de Hinata utánna rohant és Kageyamának küldte. Itt a pillanatod gondolta Dzsudzsi. A labda Kageyamához érkezve Dzsudzsi szemében lelassult. Hinata jobbra kezdett futni. Gyanúsak nekem folytatta a gondolatait Nem lenne hasznos jobbra mennem inkább megvárom, hogy tökéletes legyen az időzítés. Mikor Hinata úgy három méterre volt a hálótól hirtelen irányt váltott és balra kezdett futni. Ha! Tudtam! futott a vörös hajú lány a törpe fiú után. Kageyama feladta a labdát Hinatának és Dzsudzsi szinte egyszerre ugrott fel a fiúval. Nem menekülsz! vigyorodott el a blokkoló és szemével a labdát követte. A fiú látta, hogy előre nem tud ütni, így jobbra igyekezett ütni. Már azt hitte, hogy nem tudja majd a lány blokkolni amikor hirtelen Dzsudzsi kezéhez csapódott a labda és fiúk térfelén a padlón landolt. Egy kis csönd után Demi és Dzsudzsi egymásra néztek és nem tudták felfogni, hogy sikerült nekik.
A fiúk csak értetlenül bámultak, míg a lányok lepacsiztak egymással.
Suga odament a két lányhoz és hátbaveregette őket.
 - Szép munka! Remélem a fiúkkal is így össze tudtok majd dolgozni - vigyorgott Sugawara.
 - Köszönjük! - mosolyodott el a barna hajú lány - Hirtelen nagyon meleg lett…
A falnak dőlve a lány kibontotta rövid barna haját és kifújta magát, miközben a vörös hajú lánynak alig észrevehetően megcsillant a szeme.
 - Kibontotta a haját! - suttogta végig a fiúknak - Ilyet ritkán láttam az életben, még én is!
Miközben néhány fiú a nyálát csorgatta, a többiek meg csak értetlenül nézétek, hogy mi az isten folyik itt. Demi kissé remegve összecsuklott. Arca vörös volt, mint barátnője haja. Kissé izzadt és haja az arcához és nyakához tapadt. Kageyama odasietett és kezet nyújtott kipirult lánynak, amit ő el is fogadott.
 - Ilyenkor most mi van? - makogta Kageyama és látszott rajta, hogy teljesen zavarban van, miközben próbálta megtartani az alélt lányt. Dzsudzsi is kapcsolt és legyezgetni kezdte barátnőjét, nem sokat segítve, de ugyebár a szándék a fontos.
 - Nincs semmi baj, csak nem nagyon bírja a meleget - nevetett kínosan a vörös hajú és odasúgta a másik lánynak - Szedd össze magad! Ne csinálj totális idiótát magadból! Melyik sportoló csapat venne fel egy olyan tagot, aki nem bírja a meleget?
 - Izé… jól vagyok! - mutogatott össze-vissza a barna hajú és a helyzet még reménytelenebbé kezdett válni. Istenem… nyögte Dzsudzsi magában, majd megragadta a lány csuklóját és elkezdte kivonszolni a tornateremből.
 - Kiviszem egy kicsit a friss levegőre! - szólt oda a fiúknak és a sok értetlen arcot hátrahagyva kiléptek a tornaterem elé, ahol mind a ketten lerogytak a földre, kínos nevetgélés közepette.
 - Teljesen profik vagyunk egy dologban - kezdte Dzsudzsi két nevetés között.
 - Hülyét csinálni magunkból! - mondták egyszerre és megint nevetésben törtek ki, ám hamar vége szakadt a szórakozásnak, amikor meghallottak egy hangot.
 - Ha befejeztétek, várunk vissza titeket - Tsukishima és Kageyama volt az, akik kicsit pirultan nézték a két lány felszabadult kacagását. Dzsudzsi egyből felöltötte szokásos komor arcát és oldalbakönyökölte a még mindig röhögő barátnőjét, aki nagy nehezen, de abbahagyta és mind a ketten feltápázkodtak a földről. Sokkal szebb amikor mosolyog… jelent meg a gondolat Tsukki fejében, amint Dzsudzsit nézte Mivan!? Ezt én sem gondolhattam komolyan! adott volna magának egy mentális pofont, ám ez fizikaira sikerült.
 - Öm… Minden oké? - nézett rá Kageyama, de Tsukki csak felvonta az orrát és már távozott is volna, amikor meghallotta hogy a lányok ismét kuncognak, így még egy másodpercre visszapillantott a vörös hajú lány kipirult arcára. Mikor már mindenki bent volt a teremben, Tanaka elengedte őket további szép napot kívánt és hazaindultak. Tsukishima, Kageyama, Dzsudzsi és Demi összegyűltek és elindultak haza. Miután kinyitották az ajtót mindenki beesett az ágyba és kidőlt. Egy kis idő múlva a lányok felkeltek és felvettek valami egyszerűbb és kényelmesebb ruhát mert hát mégsem az iskolai egyenruhában kéne aludni. A fiúk erre fittyet hányva már hibernálták magukat.
 - Ma már akkor nem eszünk… - suttogta mosolyogva a barna hajú lány elpirulva nézve a két fiút.

* = Jó reggelt!
** = Anya
*** = Hinata te gyökér (elég gyakori mondat lesz ha valaki nem ismerné az animét :3)
**** = A heterokrómia egy szemet érintő elváltozás, melynek jellemzője a különböző színű írisz.
***** = Egy szerva típus amikor a szerváló feldobja a labdát, felugrik és úgy üti el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése